Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимчасова комісія буде готова звітувати на завтрашній сесії

Тимчасова депутатська комісія ЛОР, уповноважена аналізувати стан соціально-економічного розвитку районів Львівщини на предмет звільнення чотирьох голів РДА, буде готова звітувати на завтрашньому пленарному засіданні ЛОР – про це у коментарі «Гал-info» запевнив заступник голови ЛОР (БЮТ) Іван Денькович.

За його словами, сьогодні здійснюються виїзди у райони, делегація комісії вже повернулася із Яворівщини. На жаль, у проект порядку денного питання звіту комісії внести неможливо, оскільки це б суперечило регламенту. Однак голова ЛОР Мирослав Сеник порекомендував це та інші сформовані проекти рішень вносити під час самого сесійного засідання.
Тимчасову депутатську комісію очолює представник ВО «Свобода» Петро Колодій. На сьогоднішньому засіданні Президії ЛОР комісія мала запропонувати голові ЛОР проекти рішень згідно з результатами роботи комісії. Під час президії ЛОР голова фракції БЮТ у ЛОР Ігор Держко звернувся до Мирослава Сеника з проханням внести питання звіту в порядок денний одним із перших.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ