Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко об’єднала опозицію

Вчора ввечері «Наша Україна» та БЮТ підписали заяву про спільну опозиційну діяльність у Верховній Раді.
 «На мою думку, ми доволі конструктивно поговорили з Президентом про те, що сьогодні відбувається в політиці. Ми зрозуміли, що при всіх помилках, які були допущені і однією, і другою стороною в політикумі, власне, сьогодні в нас немає іншого шляху, ніж збирати усі демократичні сили, єднатися і рухатися вперед», – про це вчора, 5 лютого, в прямому ефірі одного з київських телеканалів заявила лідерка БЮТ Юлія Тимошенко.
«Коли сьогодні говорять про помилки Віктора Ющенка, ще раз хочу повернутися до подій виборів Президента. Я навіть зараз можу твердо сказати, що вибір Ющенка, а не Януковича, був не помилкою, і якщо б зараз Президентом став Янукович, то ми би мали просто іншу країну», – зазначила Юлія Тимошенко.
«Що ж стосується моєї підтримки або ж не підтримки Президента, то ви знаєте, що моя підтримка завжди була з ним, трошки з іншого боку була інша позиція, однак ми свою позицію не змінювали багато років», – сказала лідерка БЮТ.
Юлія Тимошенко також заявила, що БЮТ ніколи не проголосує за дострокове припинення повноважень Президента Віктора Ющенка. «Голосів БЮТ ніхто не дочекається, щоб руйнувати позиції діючого Президента», – додала вона.
Нагадаємо, що вчора ввечері, 5 лютого, глава фракції «Наша Україна» В’ячеслав Кириленко і лідерка БЮТ Юлія Тимошенко підписали заяву про спільну опозиційну діяльність у Верховній Раді. У ній ідеться про те, щоб спільно відстоювати ідеали та цінності, виборені українським народом на Майдані, а саме: свободу, демократію, національну єдність, подолання корупції, справедливу соціальну політику.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ