Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко втомилась від політики, зрад і бруду

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що втомилася від політики. Про це вона сказала у вівторок під час зустрічі з громадськістю Івано-Франківська.

"Я, на жаль, вже втомилася від цієї політики, від цих зрад, від цих принижень, від усіх дискредитацій і бруду, просто, як нормальна людина, втомилася", - заявила Тимошенко.

Вона зазначила, що ніколи б не йшла на президентські вибори, "якщо була б хоч одна людина, якій би вона так гаряче довіряла, як Віктору Ющенку в 2004 році".

Прем'єр заявила, що перед початком виборчої кампанії дала слово не відповідати на звинувачення і приниження на її адресу з боку демократичних сил.

"Я хотіла просто піднятися над всім цим нечесним процесом. Тому я не відповідала, не спростовувала, не входила у протистояння і боротьбу. І думала: нехай Господь буде суддею всім, хто нечесні речі обрушував щодня на мене", - сказала Тимошенко.

"У мене є єдиний ворог, який одночасно, я впевнена, є і ворогом України, і нічого не змінилося з 2004 року, це - Віктор Янукович", - заявила Тимошенко, передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ