Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Тиждень іспанського кіно стартує в Україні

У четвер, 31 березня, в Києві стартує Тиждень іспанського кіно Cinefiesta. У рамках цьогорічної програми буде представлено п’ять стрічок іспанських режисерів, повідомили УНН в прес-службі МКФ "Молодість".

Відкриє фестиваль стрічка "Моя грандіозна ніч" режисера Алекса де ла Іглесія - комедія про телезапис новорічного вогника, який обертається цілковитим божевіллям. У стрічці знявся найперспективніший молодий актор Іспанії Маріо Касес, відомий за стрічкою "Три метри над рівнем неба".

Також глядачі матимуть змогу побачити драму режисера Фернандо Леон де Араноа "Ідеальний день" за участі української акторки Ольги Куриленко та Бенісіо дель Торо, "Мініатюрний острів" режисера Альберто Родрігеса — детективну історію у стилі нашумілого серіалу "Справжній детектив", документальну стрічку про легендарного виконавця "Пако де Лючія: Пошук"(реж. Курро Санчес) та веселу анімаційну комедію "Мортадело та Філімон проти Джиммі Торчка" режисера Хав’єра Фессера.

Тиждень іспанського кіно Cinefiesta — це традиційна подія, яка проводиться в Україні чотирнадцятий раз. Цього року покази пройдуть у Києві, Львові, Одесі, Харкові та Вінниці. Всі фільми демонструватимуться мовою оригіналу з українськими субтитрами.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ