Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У 2005 році на Мостиському залізничному пункті пропуску було затримано 23 000 тонн контрабандного м’яса

Проблема контрабанди м’ясних продуктів зафіксована на західному кордоні України – про це повідомив представник СБУ на нараді „Контрабанда-стоп”, яку проводив сьогодні, 7 лютого, Мирослав Сеник. За його словами, у 2005 році лише на Мостиському залізничному пункті пропуску було затримано 23 000 тонн контрабандного м’яса, які ввозилось на територію України в Дніпропетровську область, де воно перероблялося і відправлялося в Росію.
Як зазначає представник СБУ на українсько-польському кордоні, якщо у 2004 році йшли великі партії товару, котрі не розмитнювались та ніде не опубліковувались, то зараз існує тенденція, що фізичні особи перевозять контрабандний товар продовольчих товарів невеликими партіями від 500 кілограмів до тонни. Загалом протягом тижня затримують близько п’яти тонн продовольчих товарів.
За словами першого заступника голови Львівської ОДА Мирослава Сеника, кількість контрабандного товару з польської сторони не відповідає кількісному показнику з українського боку. Це відноситься і до ввезення контрабандного м’яса до Росії через Україну.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ