Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У 2006 році облдержадміністрація використала 3,5 тис. грн на встановлення пандусів

У 2006 році Львівська облдержадміністрація використала 3,5 тисячі гривень на  встановлення пандусів - про це вчора, 19 жовтня, під час Колегії Львівської ОДА зазначив начальник головного управління праці та соціального захисту населення ОДА Василь Мартиняк.
За його словами, слід відзначити Пустомитівський, Яворівський та Бродівський райони, а також місто Стрий.
Василь Мартиняк зазначив, що при Львівському міському територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян з травня 2005 року функціонує служба транспортного перевезення інвалідів. Перевезення здійснюються за індивідуальним замовленням інвалідів в межах міста Львова. Впродовж поточного року виконано 527 замовлень на індивідуальне перевезення інвалідів.
У вересні у Львові закуплено і курсують за маршрутами 7 тролейбусів на загальну суму 7013 тисяч гривень з пониженою платформою, які пристосовані для перевезення маломобільних груп населення. Львівським відділенням Українського фонду «Реабілітація інвалідів» розроблено рекомендації для забезпечення універсального середовища на Львівському головному залізничному вокзалі. Повідомили в прес-службі ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ