Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2006 році зафіксовано два випадки ввозу неякісної м’ясної продукції

У 2006 році зафіксовано два випадки ввозу неякісної продукції. Про це сказав державний інспектор ветеринарної медицини у Львівській області, начальник Львівського обласного управління ветеринарної медицини Богдан Куртяк на засіданні Львівського прес-клубу реформ на тему «Як відбувається ветеринарно-санітарний контроль за імпортом м’ясної продукції”.
За його словами, у цьому році було зафіксовано два випадки контрабанди продукції тваринного погодження, а саме: в січні цього року через митний пост західного кордону було зафіксовано  ввіз  21 тонни контрабандного свинного  м’яса  та сьогодні, 16 лютого, було затримано м'ясо печінки телячої, виробника – не визначено. „На митному посту „Шегині” було затримано вантаж вагою 21 тонна печінки яловичини без супроводжувальних документів, яка провозилася під виглядом будівельних матеріалів”, - про це повідомив Богдан Куртяк.
Справа за цими двома фактами знаходиться на вивченні, і невідомо,  чи був імпорт в нашу країну чи вони йшли транзитом через Україні – зазначив  Богдан Куртяк.
Загалом в цьому році через західний митний кордон з продукцією тваринного походження пройшло 85 одиниць транспорту вагою від 14 до 20 тонн кожна.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ