Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У 2007 році у Львові на освіту витратять 242,5 млн. грн

На 2007 рік у бюджеті Львові для функціонування освітньої галузі передбачено 242,5 млн. грн., що більше розрахункових показників Міністерства фінансів України на 5,1 млн. грн. і на 42,7 млн. грн. у порівнянні з бюджетом на 2006 рік.
На заробітну плату освітянам у міському бюджеті виділено139,0 млн. грн. Окрім цього передбачено 19,1 млн. грн. на харчування в дитячих дошкільних установах, школі-інтернаті № 2, дитячому будинку, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та харчування учнів 1-4 класів. Також виділено 600 тис грн. на розвиток дошкільної освіти, 1,5 млн. грн. на капітальні видатки, 500 тис грн. на інформатизацію закладів та один мільйон грн. на проведення капітального ремонту та реконструкцію освітянських приміщень.
Крім цього, за рахунок цільового фонду розвитку соціальної інфраструктури м. Львова планують 3,5 млн. грн. спрямувати на капремонт приміщень установ освіти.
Нагадаємо, що сьогодні, 5 січня, депутати ЛМР затвердили бюджет Львова на 2007 рік. «За» проголосувало 82 депутати та двоє депутатів не взяли участі у голосуванні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ