Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 30 селах Жидачівського району за останній рік не народилось жодної дитини

Про становище у зв’язку з демографічною кризою у Жидачівському районі під час засідання Правління обласної Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» повідомив голова Жидачівського районного центру суспільної служби України Степан Толох. За його словами, у Жидачівському районі є 30 сіл, у яких за минулий рік не народилось жодної дитини, смертність рівно вдвічі перевищує народжуваність, а приріст населення становить 1,1 на фоні значного зростання смертності.
За його словами, районній владі Жидачівщини та керівникам інших районів Львівщини необхідно поставити на жорсткий контроль систему заходів для сприяння покращення демографічної ситуації.
Сьогодні, 25 липня, у музеї гетьмана Івана Виговського у селі Руда Жидачівського району відбувається виїздне засідання правління обласної Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини». На засіданні правління присутні голова – Мирослав Сеник, голови районних рад, голови міст обласного значення, міські, селищні, сільські голови та представники громадськості Жидачівського району.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ