Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У багажнику «Мерседеса» голови Тернопільської ОДА правоохоронці виявили три пари номерних знаків з інших авто

Голова Тернопільської ОДА використовував службовий автомобіль без реєстрації. Про це «Гал-info» повідомили у ВЗГ УМВС України в Тернопільській області.
Як повідомляють правоохоронці, увечері 16 квітня на одній з вулиць Тернополя співробітники ДАІ зупинили водія автомобіля марки «Мерседес-Бенс Е-240» і попросили пред’явити документи на транспортний засіб. Той віднікувався і показував пальцем вгору. На вимогу міліціонерів пред’явив підроблений талон технічного огляду. Коли правоохоронці перевірили автомобіль, виявилося, що це – службова автівка Тернопільської обласної державної адміністрації, якою користується губернатор області Юрій Чижмарь.
У багажнику правоохоронці виявили три пари державних номерних знаків з інших автомобілів. Водночас номер реєстраційного талону, за базою УДАІ, числиться за зовсім іншою іномаркою. У водія ж авто не було навіть шляхового листа. Як транспортний засіб могли незаконно використовувати кілька років, наразі залишається загадкою

Правоохоронці затримали автомобіль і доставили його на арештмайданчик. На порушників накладено адміністративне стягнення. Міліція перевіряє, чи, бува, іномарка не крадена за кордоном.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ