Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ДБР відверто заводять людей Януковича і Портнова, - Ар'єв

Призначення заступником директора Державного бюро розслідувань адвоката Олександра Бабікова, який брав участь у захисті Януковича, – це не просто конфлікт інтересів, а відвертий наступ реваншу.

Про це у себе в Facebook заявив народний депутат з фракції "Європейської Солідарності" Володимир Ар’єв, передає Прямий.

Не дивно, що тепер силовики переслідують волонтерів, активістів та учасників АТО, а поплічники Януковича звільняються від відповідальності, зазначив він.

"Я так розумію, серед всіх юристів України не знайшлося кращого кандидата на заступника директора ДБР, ніж адвокат Януковича. І, звісно, немає ніякого конфлікту інтересів між переданим в ДБР розслідуванням злочинів проти Майдану і захистом Януковича. В.о. директорки ДБР Венедиктовій і конкурсній комісії, які цього не побачили, напевно треба ще раз прочитати профільну літературу про означення конфлікту інтересів або десь совісті позичити", - написав Ар'єв.

"Отже, в ДБР відверто заводять людей команди Януковича і Портнова. Тому не дивуйтеся, що їхні соратники звільняються, в тюрми йдуть бойові генерали, офіцери, бійці і волонтери, а журналісти стають "бидлом" і мінкульт розробляє закони про "дезінформацію" в стилі РФ. Це реванш, не тіште себе ілюзіями", - переконаний депутат.

Раніше повідомлялося, що у Державному бюро розслідувань не вбачають перешкод в тому, щоб довірити адвокату Януковича Олександру Бабікова аудит справ Майдану.

Бабіков - випускник Харківської юридичної академії ім. Ярослава Мудрого. До Майдану очолював в Харківській обласній прокуратурі управління нагляду за органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією. У 2012 році, будучи на цій посаді, Бабіков заявляв, що Інтерпол оголосив у розшук Арсена Авакова - на той момент губернатора Харківщини, у якого тоді загострилися неприязні стосунки з Януковичем і його командою. Як адвокат Бабіков також захищав охоронця Віктора Януковича Дмитра Іванцова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ