Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У День Валентина Львовом курсуватиме «Трамвайчик закоханих»

Традиційно 14 лютого у День усіх закоханих Львовом курсуватиме «Трамвайчик закоханих». Попри те, що акція проводиться не вперше, резонанс та зацікавлення - великі. Акція буде проходити за підтримки Львівської міської ради, – повідомила прес-служба ЛМР.

 

Якщо ви хочете відсвяткувати День Валентина незвично, виграти романтичні подарунки, дізнатись цікаві амурні історії рідного міста - приходьте на трамвайну зупинку Кохання, яка знаходиться на площі Ринок.

 

Перший рейс трамвайчика - 14 лютого об 11 годині. Ви легко зможете розпізнати незвичний трамвай - його прикрашатимуть яскраві кульки, з нього лунатиме романтична музика, а офіціанти роздаватимуть солодощі та наливатимуть шампанське.

 

Можливість проїхатись трамвайчиком матиме кожен охочий. Для цього треба взяти участь у розіграші квитків у соціальній мережі В Контакті, або ж на одній з радіостанцій Львова.

 

Екскурсію проводитимуть брати Радковці. Тематика екскурсії Львовом буде присвячена Дню святого Валентина. Організатори обіцяють багато цікавих конкурсів, розіграшів, сюрпризів та подарунків. Переможці традиційного конкурсу на найдовший поцілунок отримають запрошення на романтичну вечерю у одному з ресторанів Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ