Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Державній митній службі України не знають про перепризначення Тараса Козака

«Офіційно жодного розпорядження Кабінету Міністрів України про те, що екс-керівника Західної регіональної митниці Тараса Козака планують призначити заступником голови Державної митної служби України з питань підготовки до Євро-2012 наразі немає. По-перше, на сьогодні, Тарас Козак працює заступником керівника Державної митної служби України і новина про це – повна нісенітниця, адже він працює і був призначений ще за керівника Олександра Єгорова. А призначення його на таку посаду – це номенклатура Кабінету Міністрів України, проте такої інформації станом на сьогоднішній день немає», — зазначила «Гал-info» повідомила начальник відділу з питань взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю Світлана Судак.
Вона також зазначила, що Тарас Козак уже давно працює заступником керівника Державної митної служби України. «Якщо зараз ідеться про перепризначення — то такої інформації немає», — додала вона.
Нагадаємо, Тарас Козак працює на посаді заступника ще із травня 2007 року. Інформація про його призначення заступником голови Державної митної служби України з питань підготовки до Євро-2012 з’явилася сьогодні на окремих львівських інтернет-сайтах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ