Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Державному архіві Львівщини модернізували систему опалення

В кабінетах, сховищах архівних документів та читальних залах демонтували старі чавунні батареї та під'єднали сучасні радіатори. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.
Фото: Львівська ОВА

В межах реалізації заходів обласної програми пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області у Державному архіві на площі Музейній, 1 у Львові реставрують систему опалення.

Для створення оптимального режиму опалення у приміщеннях кабінетів адмінбудівлі, сховищах, де зберігаються архівні документи та читальних залах підрядна організація ТзОВ «Техноклас» здійснила ряд робіт щодо демонтажу старих чавунних батарей та підключила сучасні радіатори.

Загальний комплекс робіт охопив демонтаж старих віконних рам та підвіконників, підготовку та встановлення енергозберігаючих дерев’яних вікон. Окрім того, підключили тепловий пункт для коригування подачі тепла, що дозволить державній структурі в майбутньому зекономити енергоресурси. 

«Цьогоріч завершуємо реконструкцію системи опалення Державного архіву. Спільно з директоркою Іриною Мартенс проінспектували хід робіт. Тут частково замінили старі батареї на нові, встановили енергозберігаючі вікна в частині архіву. За майже 85 років реставрацію застарілої системи опалення не проводили, що суттєво впливає на вартість річних витрат щодо опалення будівлі та збереження документів, котрі мають історичну цінність. На сьогодні роботи виконані на 40%. Однак, підрядна організація роботи виконає повністю у встановлений термін», – повідомив т.в.о. начальника управління капітального будівництва Львівської ОВА Роман Дуля.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ