Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зарядні станції Konner & Sohnen для квартири: найкращі рішення для міського життя

В умовах сучасного міського життя чи у приватному секторі (поза містом) надактуальним залишається завдання гарантувати енергонезалежність за складної ситуації з енергопостачанням. Непередбачені тривалі відключення електроенергії можуть стати серйозною проблемою, особливо у багатоквартирних будинках, де заборонено встановлювати класичні генератори. Тож зарядні станції різної ємності є одним з найбільш ефективних способів бути енергетично незалежними та залишатись зі світлом навіть за тривалих відключень. Провідний виробник генераторів компанія Konner&Sohnen вже певний час як розширила свою асортиментну лінійку зарядними станціями, і наразі пропонує широкий спектр рішень справжньої німецької якості для дому чи офісу.

Портативні зарядні станції Konner&Sohnen мають доволі велику тривалість експлуатації. Це зумовлено тим, що в оновлених пристроях встановлені літій-залізо-фосфатні акумулятори (LifePO4) високої ємності, яких вистачає на доволі довгий проміжок часу. Тривалість життя такої акумуляторної батареї становить близько 4000 циклів заряду-розряду. Ємність акумулятора різниться залежно від моделі, відповідно можна обрати рішення яке відповідає вашим потребам і гаманцю.

66eb17ebe8aaf.webp

Переваги зарядних станцій для квартир від німецького бренда:

  • Місткість. Зарядні станції Konner&Sohnen характеризуються високою ємністю акумуляторів, що дає змогу забезпечити тривале автономне живлення. Чим більша ємність, тим довше різноманітні гаджети та пристрої зможуть працювати. Це особливо важливо у випадку систематичних і довготривалих вимкнень електроенергії, коли потрібно завжди мати біля себе заряджений телефон, ноутбук, мати доступ до інтернету, підтримувати інші важливі прилади, такі як холодильник, твердопаливний котел, засоби освітлення тощо.
  • Потужні батареї. LifePO4 елементи живлення забезпечують високу вихідну потужність і, за правильного користування, мають великий життєвий цикл, щоб заряджати енерговитратні пристрої. Моделі з потужністю від одного кіловату здатні забезпечити стабільну роботу різноманітних приладів, таких як телевізори, холодильники, котли й інше. Тобто саме тих, без яких ми не уявляємо своє життя і робота яких інколи є критичним питанням.
  • Чиста синусоїда. Однією з ключових переваг зарядних станцій Konner&Sohnen є забезпечення чистої синусоїди на виході, тобто напруга електричного струму, який генерується станцією, має форму, близьку до ідеальної синусоїди. Така особливість неймовірно важлива для стабільної роботи чутливих електронних пристроїв – мобільних приладів, циркуляційних насосів, холодильників, медобладнання, комп’ютерного устаткування.
  • Велика кількість виходів для підзарядки. Зарядні станції Konner&Sohnen оснащені різноманітними роз’ємами аби одночасно підключати більше пристроїв. Залежно від моделі, кількість виходів може змінюватись (від 6 до 11 портів). Сюди входять USB-порти, розетки змінного струму (AC), автомобільні роз’єми. Це робить їх ідеальними станціями для користування побутовою технікою, оскільки підтримується одночасне використання двох і більше пристроїв.
  • Цифровий дисплей. Зарядні станції Konner&Sohnen оснащені світлодіодними і гарно зчитуваними дисплеями, на яких висвітлено основні робочі параметри - індикатори рівня заряду, температури, перенавантаження, Bluetooth й інше.
  • Технологія USB Power Delivery (PD). Вмонтована система дає можливість у прискореному режимі зарядити смартфони, планшети та ноутбуки без потреби у додаткових перехідниках.
  • Багаторівневий захист. Установки розроблені з захисними механізмами, які уберігають їх від перенавантажень, стрибків струму, надмірного розряду й ін.
  • Низький рівень шуму. Усі зарядні станції для квартири відрізняються низькою звуковою потужністю. Такі пристрої ідеальні для тих власників, які цінують комфорт і тишу.
  • Зручність в експлуатації. Прочитавши інструкцію до зарядної станції Konner&Sohnen, ви зможете запросто нею користуватись. Ну і зарядні станції не потребують постійного обслуговування, порівняно з, наприклад, бензиновими генераторами, які потрібно заправляти пальним, додавати мастило, змінювати фільтри.
  • Автономна робота від сонячних панелей. Докупивши портативну сонячну панель (або декілька), ви зможете не залежати від вимкнень центральної електромережі, або денного чи нічного тарифів на електроенергію.
  • Портативність. Весь модельний ряд має компактні габарити, ергономічні рукоятки для перенесення електростанції з вулиці у дім і навпаки, з однієї кімнати в іншу. Їх зручно брати з собою у подорож, або перебираючись з будинку на дачу.
  • Лояльна цінова політика, виробник пропонує дуже приємні ціни, враховуючи якість та технічні характеристики станцій Konner&Sohnen.

66eb180d0f910.webp

Як визначитись із моделлю зарядної станції для квартири?

  • Проаналізуйте свої потреби. Першим кроком під час вибору мініелектростанції є визначення ваших нагальних потреб. Оцініть споживану потужність пристроїв, які ви плануєте підключати до станції. Це допоможе вибрати модель із відповідною ємністю акумулятора та потужністю, для надійного та тривалого живлення. Для використання в квартирі рекомендується вибирати моделі з ємністю від 500-1000 Вт/год і більше. У виробника Konner&Sohnen номінальна потужність варіюється від 100 Вт/год і до 3000 Вт/год. Тому ви зможете обрати серед них потрібний варіант для підтримки живлення побутових пристроїв протягом тривалих відключень. Якщо питання лише забезпечити роботу роутера, зарядку гаджетів, роботу вентилятора або телевізора, то можна обирати варіант з ємністю до 500 Вт/год. Але для живлення котла або холодильника моделі з характеристикою менше 1000 Вт/год немає сенсу розглядати.
  • Час зарядки. Окрім часу роботи, зверніть увагу і на швидкість заряджання станції. Чим скоріше портативна електростанція може відновити свій заряд, тим вам її більш зручно буде використовувати. Деякі моделі підтримують функцію швидкого заряджання і можуть повністю зарядитися протягом кількох годин.
  • Поцікавтесь оглядами зарядних станцій та відгуками користувачів. Це прискорить пошук бажаної моделі серед портативних станцій Konner&Sohnen. У них ви найдете опис переваг і недоліків, побачите як насправді виглядає та чи інша станція.
  • Компактність та вага. Важливі показники, якщо ви плануєте часто переміщати зарядну станцію та встановлювати у різних частинах квартири, або перевозити з однієї локації до іншої.
  • Підтримка альтернативного джерела живлення. Якщо ви розглядаєте можливість використання відновлюваних джерел енергії, виберіть модель із підтримкою сонячних панелей. Або розраховану на заряджання від генератора, тоді ви будете готові до будь-якого розвитку подій. Потужні станції від Konner&Sohnen на 2000 Вт або 3000 Вт дозволяють підключити сонячні панелі і отримувати електроживлення навіть під час тривалих відключень.

Зарядні станції Konner&Sohnen є чудовим рішенням для гарантування енергобезпеки в домашніх умовах. Широка лінійка міністанцій з великою кількістю виходів та підтримкою чистої синусоїди стануть ідеальним доповненням для енергонезалежності вдома, зокрема у багатоквартирних будинках. Вибір зарядної станції залежить від багатьох чинників, зокрема бюджету, який ви виділяєте на купівлю апарата, потужності приладів, роботу яких потрібно забезпечити, та робочих параметрів установки живлення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ