Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У громадах Львівської МТГ прибрали прибережні та зелені зони

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/2
Минулого тижня у громадах Львівської МТГ прибирали прибережні та зелені зони. Толоки провели у Великих Грибовичах та Рудно. Про це розповіли 3 жовтня у департаменті міської агломерації ЛМР.

Так, у Великих Грибовичах працівники Офісу громади разом із учнями ліцею та небайдужими мешканцями прибрали берег річки Брюховичанка, а також – узбіччя стадіону та могилу «Борцям за волю України».

У Рудно прибирали вже другі вихідні поспіль. Там спочатку впорядкували територію навколо озера, що на вулиці Огієнка - Міцкевича, а згодом прибрали і сквер поряд. З двох локацій вивезли 5 причепів сміття.

Як зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР, у селищі осінню толоку розпочинали працівники Офісу спільно з управлінням екології, ШРП Залізничного району та кількома місцевими мешканцями. А вже за тиждень до наступних прибирань доєдналося більше небайдужих мешканців. В Офісі громади у Рудно зауважили: прибрані спільними зусиллями території припинили засмічувати. І дуже сподіваються, що так буде і надалі.

Тим часом санітарне прибирання триває і у лісопарку «Рудно». Окрім прибирання, працівники ЛКП «Зелений Львів» поступово зрізають сухі аварійні гілки та дерева. А невдовзі мають встановити на території заказника спеціальні таблички-ознакування про те, що це територія заказника.

Нагадаємо, інвентаризацію лісопарку «Рудно» вже завершено і цій зеленій зоні присвоєно кадастровий номер. «Це важлива юридична складова, яка захистить парк від ймовірної забудови», - наголосили у департаменті міської агломерації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ