Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Івано-Франківську "Батьківщина" привезла під ДВК півсотні невідомих людей

"Волонтери" чи псевдожурналісти погрожували представникам ЗМІ та не відповідали на запитання. Повідомляє "5 канал".

Сьогодні, 31 березня, у Івано-Франківську, на вулиці Коновальця, голова ДВК, що розташована поруч, викликав екіпаж поліцейських, адже зафіксував велике скупчення підозрілих людей. Про це розповідають представники міського відділу поліції, пише Типовий Франківськ.

Екс-керівник міського парку, представник ВО "Батьківщина" Володимир Ротару спершу зазначив, що це представники громадської організації. Пізніше запевняв, люди, яких привезли до міста автобусами, – журналісти газети "Акценти", які приїхали проконтролювати виборчий процес, підрахунок голосів у найвіддаленіших точках області. За його словами, на Прикарпатті зафіксовано багато правопорушень на виборах, втім фактично довести це він не може.

Згодом мова пішла про те, що це волонтери газети, яких підготували до роботи. І додає, приїхало близько 20 людей.

Пізніше Володимир Ротару взагалі відмовився коментувати і відповідати на будь-які запитання.

Поліцейські зазначають, саме голова ДВК викликав екіпаж. У зв'язку з тим, що людей було багато, приїхало кілька екіпажів поліції.

Також правоохоронці додають, в автобусах привезли близько 50 людей, які не знають, кого вони представляють і що роблять.

Володимира Ротару та водія автобуса, який привіз невідомих людей, викликали давати свідчення. Самі ж "волонтери" чи псевдожурналісти погрожували представникам ЗМІ та не відповідали на запитання.

"5 Канал"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ