Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Кам’янко-Бузькому районі від вибуху одна дитина загинула, а ще трьох травмовано

Увечері 30 травня в селі Забужжя Кам’янка-Бузького району на березі річки Західний Буг місцеві діти віком від 8 до 15 років палили багаття, в якому вибухнув невідомий предмет. Про це повідомили в прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.

У результаті вибуху Михайло К., 1998 року народження, загинув по дорозі в лікарню. А ще трьох хлопців 1991-1995 рр. народження у стані середньої важкості з діагнозом осколочні поранення тіла доправлено в Кам’янка-Бузьку Центральну районну лікарню
За цим фактом ведеться слідство. Вид вибухонебезпечного предмету встановлює науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВСУ у Львівській області.
Начальник ГУ МНС України в Львівській області Сергій Дмитровський щодо загибелі та травмування дітей внаслідок різного роду надзвичайних подій сказав: „За статистикою, в нашій країні в мирний час нещасні випадки призводять щодня до загибелі 4 дітей, щотижня - цілого класу школярів і щороку - майже двох тисяч юних громадян! Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека. Незабаром літні канікули. На жаль, канікули не проходять без прикрих випадків (пожежі, утоплення), що виникають з вини дітей. Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, вибухонебезпечними предметами, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків. Шановні батьки! Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками тощо. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це. Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А щоб нежданна мить не стала сумним відтінком біди - потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації. Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!”

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ