Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У клубі „Picasso” відбудеться благодійна вечірка на підтримку неповносправних дітей з навчально-реабілітаційного центру “Джерело”

3 вересня цього року в нічному клубі „Picasso” відбудеться благодійна вечірка на підтримку неповносправних дітей навчально-реабілітаційного центру “Джерело”. Про це повідомила PR-менеджер центру Олена Станік.
"Ми розраховуємо, що на благодійну вечірку прийде близько 200 осіб. Віримо, що ді-джеї, які працюватимуть на вечірці, популярні серед молоді, тому 3 вересня в „Picasso” вона таки відбудеться», – каже Олена Станік.
Кошти, зібрані від розповсюдження квитків, будуть використані на функціонування програм навчально-реабілітаційного центру, здебільшого на операційні витрати, перевезення дітей, купівлю реабілітаційного обладнання.
Організаторами цієї вечірки є клуб Picasso, DJ BURATINO, Paul Wheaten, Van Gogh. Ціна квитка буде стандартною для клубу Picasso – 25 гривень.
Навчально-реабілітаційний центр “Джерело” розпочав свою діяльність 1993 року.  “Джерело” було створене для реабілітаціії дітей з фізичною та розумовою неповносправністю. Більшість дітей має порушення моторного або інтелектуального та мовленнєвого розвитку, а також психологічні проблеми. Для вирішення завдань соціальної адаптації для неповносправної дитини створюють середовище, в якому вона навчається самообслуговуванню, вчиться працювати, набуває досвіду спілкування.
Центр «Джерело» проводить просвітницьку роботу в суспільстві та залучає до співпраці родини неповносправних дітей, а також готує кваліфікованих фахівців для роботи з дітьми.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ