Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У костелі єзуїтів відбувся святковий обід для бездомних. Відео

Сьогодні, 7 січня, в храмі святих верховних апостолів Петра та Павла (костел єзуїтів) відбувся святковий обід для бездомних. Як розповів настоятель храму отець Степан Сус, організатори запрошували 200 осіб, однак прийшло значно більше. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Радість святкування з запрошеними розділили також Єпископ Львівської Архиєпархії УГКЦ Владика Венедикт та міський голова Львова Андрій Садовий.

«Ми всі є великою родиною. Різне буває в житті, але приємно, що на Різдво ми спільно. Це найбільша радість», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як розповіла Наталія Федорович, начальник управління соціального захисту Львівської міської ради, обід саме в Костелі Єзуїтів відбувається вперше. Торік такий обід організовували в приміщенні храму святого Климентія Папи.

Організатори святкового обіду – Спільнота святого Егідія у м. Львові, храм святих верховних апостолів Петра та Павла, управління соціального захисту Львівської міської ради, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян.

«Кожен каже, що прагне Бога. Сьогодні особливий день – цей Бог, якого ми завжди прагнемо, народився. Тож розділімо радість Різдва разом», - зазначив Владика Венедикт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ