Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Краківці вилучено контрабанду побутової техніки та чохлів до мобілок

16 вересня в міжнародний пункт пропуску “Краковець” на  в’їзд в Україну  на легковому автомобілі «Мерседес» прибув громадянин Польщі. Під час проведення прикордонно-митного оформлення в інспектора прикордонного контролю відділу ДПС  „Краковець”  виникли сумніви  щодо заявлення та декларування товарів. Під час проведення поглибленого огляду транспортного засобу в багажному відділенні було  виявлено чохли до мобільних телефонів загальною кількістю 2450 штук.
         Через півгодини в  міжнародний пункт пропуску “Краковець” на  в’їзд в Україну  на легковому автомобілі „Полонез” прибув ще один громадянин Польщі. Під час проведення огляду транспортного засобу в багажному відділені було  виявлено 2385 чохлів до мобільних телефонів.
 Через деякий час у цей же пункт пропуску заїхав автомобіль «Мерседес», яким  керував громадянина Польщі. У цьому автомобілі було виявлено 2312 чохлів до мобільних телефонів. За цими фактами посадовими особами ДМС України складено протоколи про порушення митних правил -  незаявлення за встановленою формою точних відомостей про переміщувані товари. Загальна сума оцінки конфіскованого товару становить 57 175 гривень.
   Близько 17-ї години 16 вересня у міжнародний пункт пропуску «Краковець» для проходження прикордонно-митного оформлення на в’їзд заїхав мікроавтобус «Мерседес», яким керував громадянин України. Під час проведення огляду транспортного засобу в багажному відділені було виявлено вживану побутову техніку – відеомагнітофони, телевізори, підсилювачі, CD-плеєри, шліф-машинки до металу, шуруповерти в наборі,  електродрельки, набори світломузики для дискотек. Товар оцінено на загальну суму 16 500  гривень. Про наявність товару, що підлягає обов’язковому декларуванню у процесі усного опитування не заявлено, у митній декларації не вказано. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ