Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Краматорську стартував проект "ArtПеремир’я"

29 жовтня 2018 року, у місті Краматорськ за ініціативою Командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва стартував Національний мистецький проект «ARTПЕРЕМИР’Я».

Його «першою ластівкою» став показ у міському Будинку культури дитячої вистави «Малюк та Карлсон» акторами Запорізького театру-лабораторії VIA.

Основною метою проекту є сприяння відродження та зміцнення традицій української культури і мистецтва у регіоні, створення позитивної емоційної атмосфери серед дитячої аудиторії.

Куратором і художнім керівником проекту виступив режисер-постановник Національного академічного театру оперети Максим Добролюбов-Козолуп.

По закінченню цікавої та захоплюючої вистави Командувач Об’єднаних сил виступив перед дитячою аудиторією зі щирою подякою, словами віри та надії у світле майбутнє підростаючого покоління. Звертаючись до маленьких глядачів, він зазначив:

- Мої маленькі побратими, заради вас Об’єднані сили сьогодні тут. Не заради якихось політичних цілей, не заради власних вигод. Наша мета – мир та добробут усіх українських родин від заходу до сходу, від півночі до півдня. Діти не повинні чути залпи гармат та розриви мін. Вони повинні чути дзвоник рідної школи.»

Продовженням мистецького свята став приємний сюрприз для малечі: кожен глядач отримав від організаторів заходу солодкі подарунки.

Подальший мистецький «наступ» (візит) Проект планує провести у містах та населених пунктах Миронівське, Торецьк, Бахмут, Мар’їнка та Курахово.

Мистецький національний Проект «ARTПЕРЕМИР’Я» продовжив та наповнив новим змістом вже відому громадськості Стратегічну ініціативу Командувача Об’єднаних сил «Допомога Схід»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ