Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Києві презентували перший український серіал про рятувальників

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/3
20 листопада у найстарішому кінотеатрі столиці «Жовтні» відбулася презентація першого українського серіалу про рятувальників. Про це інформує пресслужбі ДСНС.

40 епізодів проекту «Виклик» створено IVORY films і «Теле Про» на замовлення каналу «Україна» у тісній співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій.

Герої картини, яку глядачі побачать на екранах вже у понеділок 23 листопада, стануть вогнеборці, піротехніки, верхолази, кінологи, водолази, психологи та парамедики. «Виклик» детальніше познайомить українців з професією рятувальника та розповість про нелегку працю ДСНС, адже щоразу витягаючи зі смертельної небезпеки постраждалих, кожен рятувальник передусім ризикує власним життям.

Допрем’єрний показ першої серії зібрав цього дня у «Жовтні» людей, котрі дали життя цьому важливому проекту. З огляду на карантинні обмеження їх було небагато. Так, участь у заході взяли Голова ДСНС Микола Чечоткін, представники каналу “Україна”, продюсери стрічки, режисери, актори.

Микола Чечоткін підкреслив, що участь співробітників Служби у підготовці до зйомок та безпосередньо на знімальному майданчику дозволила зробити серіал максимально реалістичним: “Я відверто вражений тим, з яким ентузіазмом та енергією уся знімальна група опановувала нові, незвичні для себе, знання та навички, аби герої «Виклику» виглядали справжніми, такими, якими наші рятувальники є в реальному житті. Завдяки згуртованій команді, котра працювала над «Викликом» у тісній співпраці із нашими фахівцями, які виступали експертами у кожній серії, – нам все, зрештою, вдалося”, – сказав Голова ДСНС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ