Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У лавах львівської поліції немає сепаратистів, - Пузиревський

В патрульній поліції Львова працюють проукраїнські люди. Так в ексклюзивному відеоінтерв`ю для Гал-інфо керівник Патрульної поліції Львова Антон Пузиревський прокоментував систематичні викриття сепаратистів у лавах патрульної поліції Києва та Одеси.

«Перед тим, як прийняти на роботу в патрульну поліцію Львова, проводили моніторинг сторінок соцмереж претендентів на посади.  Не скажу, що усіх, бо є люди, які активно дописують, а є люди, які взагалі не мають сторінок у соціальних мережах. В Одесі це проблема регіону, наближеність до певних країн. Ми більше наближені до Заходу, у нас тут така культура, а там трохи інші. Думаю, що це проблема регіону. У нас тут все гаразд. Зважаючи на ту кількість людей, які вмотивовані, які проукраїнські, таких питань не виникає», - сказав Антон Пузиревський.

Він підтвердив те, що в патрульній поліції працюють і колишні беркутівці, але вони також займають проукраїнську позицію.

«Не вивчивши особову справу, вирахувати дуже важко, чи ця людина працювала в «Беркуті». Люди працюють в новій системі, вірять в реформу і намагаються зробити максимально, що від них залежить. У нас багато людей, які мають розряди в спорті і мають міцну статуру».

Повну версію відео-інтерв'ю дивіться незабаром на нашому сайті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ