Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛКП "Муніципальна варта" впроваджують зміни задля безпеки міста

У ЛКП "Муніципальна варта" впроваджують зміни задля безпеки міста. Для працівників ЛКП проводитимуть навчання на базі підприємства та в університеті внутрішніх справ. Про це розповіли на брифінгу щодо робочого процесу та змін в ЛКП «Муніципальна варта».
Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Робота "Муніципальної варти" тісно пов'язана з роботою поліції, тому керівництво ЛКП та ректорат Львівського державного університету внутрішніх справ тісно співпрацюють у напрямку навчання працівників комунального підприємства. Проте останнім часом були неприємні випадки, пов'язані з працівниками ЛКП (особливо інцидент із затриманням працівника "Муніципальної варти" з пістолетом в руках, досі тривають слідчі дії). У зв'язку з цим, керівництво ЛКП впроваджує зміни щодо навчання і підготовки працівників.

"Зараз ми плануємо підписати меморандум про співпрацю з університетом внутрішніх справ, аби наші працівники могли проходити навчання та курси там. Ми хочемо, щоб вони вивчали психологію, кримінальний кодекс, адміністративний кодекс, Закони України, фізичне виховання тощо", - зазначив начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

Станом на сьогодні на базі ЛКП "Муніципальна варта" проводять навчання один раз на тиждень, однак найближчим часом планують ще один день навчання проводити в університеті внутрішніх справ. Відтак, працівники, які не виходитимуть у той день на роботу, зможуть відвідувати раз на тиждень навчання у ЛКП та раз - в університеті. Також для працівників є заняття у тирі, для якого передбачене вільне відвідування.

Навчання проводитимуть для працівників ЛКП "Муніципальна варта", які вже працюють на підприємстві, а також для тих, які тільки приходять на роботу. Оскільки в комунальному підприємстві працюють особи від 21 до 60 років, то для всіх організовуватимуть відповідні навчання та заняття, аби задіяти різні вікові групи.

Перший проректор ЛДУВС Тарас Созанський наголошує: "Наше основне завдання в цій частині співпраці з "Муніципальною вартою" не стільки звертати увагу на фізичну підготовку, а скільки на підготовку психологічну".

Юлія Улинець, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ