Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У ЛМР потребують нового керівника управління охорони історичного середовища

У Львівській міськраді оголосили відбір на посаду керівника управління охорони історичного середовища. Впродовж двох тижнів прийматимуть заявки від охочих.
Фото Олена Ляхович

Як розповіла Наталія Алєксєєва, керуюча справами виконавчого комітету Львівської міської ради та в.о. керівника управління охорони історичного середовища, роботу управління охорони історичного середовища нині переформатовують у зв’язку з порушенням кримінального провадження щодо працівника управління.

«За цей час ми провели співбесіди з працівниками, реорганізували дещо процеси в управлінні, додатково оснащуємо управління відеокамерами, але основне навантаження завжди буде лягати на керівника, на лідера управління охорони історичного середовища, тому ми сьогодні оголошуємо відкритий відбір кандидатів на посаду керівника управління охорони історичного середовища і впродовж наступних двох тижнів ми будемо збирати анкети», – розповіла Наталія Алєксєєва.

Процес відбору кандидатів буде максимально прозорим, запевнили посадовці. Також до конкурсної комісії залучать експертне середовище.

«Ми вже маємо згоду керівниці Центру міської історії Софії Дяк та керівниці БФ «Спадщина UA» Ганни Гаврилів долучитися до складу комісії. Також сподіваємось ще залучити фахівців з наукових установ – Львівської політехніки чи Академії мистецтв. Впродовж двох тижнів, коли ми будемо збирати анкети, ми визначимось зі складом робочої групи та оприлюднимо його.

Охорона культурної спадщини, історичного середовища Львова є пріоритетом у роботі міської ради останніх 20 років з часу вступу в дію закону про охорону культурної спадщини. Львів завжди позиціонує себе, як історичне місто, місто світової спадщини ЮНЕСКО, тому дуже хотілося б, щоб ця людина була професійна і справді віддана історії, культурі, архітектурі. Закликаємо таких людей зголошуватись. Вся команда Львівської міської ради готова підтримати кандидатів та запустити процеси роботи в управлінні на новому рівні», – додала Наталія Алєксєєва.

Керівниця управління персоналом Львівської міськради Лілія Савич зазначила, що шукають людину з досвідом у сфері та того, хто може управляти процесами та командою. А також кандидати повинні знати англійську, хоча цей критерій не є визначальним.

«Впродовж двох тижнів ми будемо збирати резюме або СV кандидатів. Всі вимоги традиційно розміщені на сайті Львівської міської ради, а також в соцмережах управління персоналом Львівської міськради. Ми сподіваємося, що двох тижнів буде достатньо, в іншому разі ми продовжимо відбір резюме. Окрім нього ми попросимо надіслати короткий опис, або презентацію про те, як кандидат чи кандидатка бачить управління охорони історичного середовища Львова, тому що це дуже важливо – бачення лідера команди. До відбору будуть залучені експерти, які, сподіваємося, також зроблять свій внесок у відбір кандидатів. Процес відбору, як і у випадку з ЛКП «Лев», зробимо публічним – це буде пряма трансляція, містяни зможуть напряму дивитися як проводиться відбір кандидатів», – зазначила Лілія Савич.

Дізнатися більше деталей щодо вакансії можна за посиланням.

Резюме можна надсилати на пошту

Подати заявку можна до 25 вересня 2023 року включно. Контактний телефон: 032 297-58-04

За довідками звертатись: м.Львів, пл. Ринок, 1, каб. 338, тел. 297-58-04, e-mail.

У міській раді Львова потребують фахівців

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ