Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луганську відловлюють ініціаторів мітингу підприємців

У Луганську відловлюють ініціаторів мітингу підприємців.Повідомлення про це з'явилась у соцмережі в одній з луганських груп.

Його автор на умовах анонімності пише, що сьогодні зранку під’їхали до ринку Пархоменка та почали відловлювати тих, хто засвітився на вчорашньому мітингу біля колишньої Луганської обласної державної адміністрації.

«В цей момент під’їзди до самої облдержадміністрації перекриті військовими машинами. Схоже плотва (Ігор Плотницький, — ватажок ОРЛО) хоче всім дати зрозуміти, що на людей йому байдуже. Майдан в Луганську не пройде», — зазначає автор.

Автор звертає увагу на фотографію, на якій невідомий оператор уважно фіксує на відео обличчя учасників мітингу.

Вчора, 27 січня, у Луганську на акцію протесту вийшли підприємці. Вони вимагали припинити побори, які передбачає новий «податковий кодекс «лнр». До людей вийшов представник самопроголошеної «влади» і повідомив, що з ініціативною групою підприємців «керівництво» готове зустрітись у п’ятницю, щоб вислухати їхні пропозиції. Разом з тим, він зазначив, що вже у роботі «податковий кодекс «лнр» і припинення його дії неможливе.

Інформація про цю подію з’явилась виключно у засобах масової інформації України. В ОРЛО про це намагались замовчати. Це і викликало непорозуміння серед місцевих жителів.

Громадське радіо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ