Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Луцьку – фантомна влада, - Віктор Грисюк

Кандидат на посаду Луцького міського голови від «ЕКО партії Берези» Віктор Грисюк пояснив, що свідомо не обирає шлях популізму, обіцяючи золоті гори. Про це він написав у фейсбуці.
Віктор Грисюк

«Так сталося, що в Луцьку – фантомна влада і реалізовувати якісь проєкти просто нема з ким. Тому я вирішив — нема сенсу очікувати чиїхось звершень, коли можна згуртувати навколо себе людей і змінити владу, щоб самому втілювати в життя свої ідеї», - зазначив Віктор Грисюк.

Він підкреслив, що свідомо не обрав шлях популізму.

«Не обіцяю золотих гір, бо це така українська традиція – наобіцяти, а тоді прийти до влади і не зробити, киваючи на попередників та різноманітні причини. Багато політиків користуються «короткою пам’яттю» виборця, вчасно перефарбовуються у колір популярної партії, і серед цих політиків маса «псевдогосподарників», які прикриваються іменами чужих фондів і партій або хизуються тим, що «зробили» щось, залучивши бюджетні кошти, які є не чим іншим, як податками, сплаченими простими людьми. Про особистий же вклад багатьом розповісти нема чого», - йдеться в його дописі.

Він підкреслив, що в команду «Час принципових» об’єдналися люди дії, незалежні, активні лучани з різних сфер: медики, юристи, економісти, освітяни, ветерани російсько-української війни, колишні поліцейські, підприємці, волонтери та громадські активісти, письменники, люди, що займаються екологією, туризмом, інклюзією, анімацією, музикою, протидіють насильству в сім'ї, булінгу в школах, організовують культурні та спортивні події.

«В нашій команді жодного депутата та чиновника міської ради! Ніхто з нас не замішаний в корупції та схемах!» - додав Віктор Грисюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ