Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Луцьку – новий претендент на мерське крісло

Лідер ГО «Рішучі громадяни» Борислав Береза та луцький підприємець, громадський діяч Віктор Грисюк домовилися про співпрацю на майбутніх місцевих виборах. Про це Береза написав на своїй фейсбук-сторінці.
ФОТО: фейсбук Борислава Берези. Борислав Береза та Віктор Грисюк

Борислав Береза нагадав, що 25 жовтня в Україні пройдуть місцеві вибори.

«Українці будуть обирати мерів, депутатів, голів сільських рад. Але влада вже домовляється з місцевими елітами і місцевим бізнесом про те, як поділити місця. Влада легко готова підтримувати деяких мерів або висувати проти них слабких кандидатів, якщо мери в обмін на це не будуть критикувати центральну владу а будуть лояльними до неї. Тож за нас знову намагаються все вирішити», - зауважив він.

На думку Берези, у такій ситуації саме громадяни України повинні домовитися один з одним та організовано йти на вибори.

«Це правильна стратегія. На провладні договорняки ми повинні відповісти своїм об'єднанням. Українці мають право одержати не імітацію вибору, а вибір. Так ми і робимо», - зауважив Борислав Береза.

Він зазначив, що об’єднує зусилля з луцьким підприємцем, громадським діячем Віктором Грисюком, який поведе команду на вибори в Луцьку.

«І ми переможемо. Тому що ми хочемо жити в комфортній Україні. Жити, а не виживати. Ми повинні на практиці довести, що ми знаємо як покращити та ми можемо дійсно покращити Україну. Ми це зробимо, якщо буде підтримка виборців», - додав Борислав Береза.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ