Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку розпочинають опалювальний сезон

У Луцьку сьогодні, 11 жовтня, розпочинають опалювальний сезон, переводячи котельні із літнього режиму роботи на зимовий.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це повідомив власкор Гал-інфо.

Луцький мер Ігор Поліщук заявив, що комунальники розпочинають в місті опалювальний сезон й планують почати подачу теплоносія в садочки, школи лікарні та оселі лучан.

За його словами, упродовж двох років у Луцьку встановлено понад 200 ІТП (індивідуальних теплових пунктів, - ред.) в багатоквартирних житлових будинках, що дасть можливість вже цього опалювального сезону економити в середньому 30% коштів на оплаті енергоносія для понад 50 тисяч лучан.

У прес-службі ДКП «Луцьктепло» пояснили, що опалювальний сезон розпочинають з огляду на пониження середньодобової температури зовнішнього повітря до +8°С і нижче протягом 3 діб. Насамперед теплоносій подаватимуть до закладів освіти та охорони здоров’я.

Комунальники також попередили, що тимчасово можуть відключити гарячу воду.

«Наголошуємо, що технологічний процес переведення теплогенеруючого обладнання в зимовий режим передбачає тимчасову зупинку котелень та роз’єднання мереж спарених котелень, що означатиме тимчасове припинення послуги з постачання гарячої води для споживачів таких котелень», - пояснили у ДКП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ