Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівськії обласній раді може бути створена опозиційна більшість — Олекса Гудима

Лідер фракції Української народної партії у ЛОР Олекса Гудима прогнозує створення у Львівській обласній раді опозиційної більшості, яка б стала рушієм політичної думки облради. Натомість у так звану меншість відійдуть ті депутати облради, що поставлять свої підписи на підтримку коаліції Нашої України із Партією Регіонів у Верховній Раді. Про це він розповів у коментарі «Гал-info».
За словами Олекси Гудими не зрозумілою зараз є позиція окремих політичних сил у Верховній Раді, як от КУНу чи Народного Руху, тому очевидно вони заявлять про свої позиції вже у вересні.
Лідер фракції УНП наголосив, що принципової різниці між Гудимою, Захарчишином та  Держком немає, тому нема причин створювати праве чи ліве політичне об’єднання у облраді. Натомість опозиційну більшість створювати є сенс — вважає Олекса Гудима.
Нагадаємо, що голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник під час колізій щодо підписання Універсалу національної Єдності між президентом та лідерами політичних сил Верховної Ради заявляв, що не буде у партії, котра підтримує лідера Партії регіонів Віктора Януковича. Вихід Мирослава Сеника із лав НСНУ міг би каталізувати створення опозиційної більшості у Львівській обласній раді. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ