Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львівській галереї мистецтв відвідувачам замість квитків видають "лотерейні купони"

Цими вихідними журналісти Гал-інфо відвідали з екскурсійним візитом ряд львівських замків які відносяться до структури Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького.

Крім огляду експозицій Олеського, Підгорецького та Золочівського замків нас зацікавила система збирання коштів з відвідувачів, а саме відсутність касових апаратів, гроші які лежать в касах насипом на столах та квитки без жодної супровідної інформації які нам видали для відвідування внутрішніх приміщень Підгорецького замку.

Квитки які видають в замках Галереї мистецтв, та "купони" Підгорецького замку.

Зазначимо, що в касах Підгорецького замку також не виявилось ні студентських ні учнівських "квитків" для відвідування внутрішньої експозиції.

Як показало невеличке дослідження, дані "квитки" є ніщо інше як Raffle Ticket (лотерейні купони), які можна придбати в закордонних онлайн магазинах таких як Amazon, Aliexpress, Ebay, та інших.

Наскільки законним є використання цієї продукції, як ведеться її облік, що можна виграти в цій лотереї, та як вона потрапляє до Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького, а також питанням касових апаратів ми поцікавимось в запиті до її керівника Тараса Возняка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ