Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство  |  Культура  |  Волинь

Реставрувати Жовківський замок буде компанія, яка "відзначилась" на ремонті в Стрийському парку

Нещодавно, Львівська національна галерея мистецтв імені Бориса Возницького підписала угоду про комплексну реставрацію ансамблю Жовківського замку за майже 20 мільйонів гривень.
Загальний вигляд замку з висоти пташиного лету. Фото: Проект “Українські Архітектурні Пам’ятки. Спадщина”

Як зазначено в інформації опублікованій в системі електронних закупівель Prozorro (UA-2021-06-17-004801-c), проводити роботи з реставрації буде підприємство об'єднання громадян "Центр комплекс" (ЄДРПОУ 20774040), яке перемогло в тендері запропонувавши ціну 19 938 609 грн.

Другим учасником було ТОВ "Будівельна компанія Сітіград" (ЄДРПОУ 43065841) з Житомирської області, яке запропонувало 21 500 100 грн та не знижувало ціну на торгах.

Додамо, що "Центр Комплекс" та "Сітіград", як мінімум 4 рази конкурували в різних закупівлях і завжди перемагала компанія зі Львова.

Варто зауважити, що як писало Гал-інфопідприємство об'єднання громадян "Центр комплекс" відоме своїм капітальним ремонтом вхідної арки у львівському Парку культури. Який не витримав навіть до завершення робіт, та потребував ремонту вже відремонтованого.

"Внаслідок проведеного тендеру по системі Prozorro, Парку Культури, на жаль, трапився невідповідальний і халатний підрядник, який не зміг ні завершити роботи із капітального ремонту Центральної арки у вказані терміни, ані провести їх якісно і належно", - повідомляло керівництво Парку Культури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ