Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській міській раді буде змінено начальників кількох управлінь

31 липня відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління охорони здоров’я Львівської міської ради. У ньому взяв участь один претендент – Зуб Володимир Іванович - повідомили у відділі кадрів Львівської міської ради.
До складу конкурсної комісії були включені (за згодою) начальник управління охорони здоров’я Ігор Герич та Заслужений лікар України, головний лікар 7-ї міської лікарні Валерій Першин. За результатами письмового іспиту та співбесіди Володимир Зуб рекомендований для призначення начальником управління охорони здоров’я Львівської міської ради. Нагадаємо, раніше цю посаду обіймав Юрій Сагач.
Наразі ще не відомо, коли буде проведено конкурс на заміщення вакантних посад начальника управління транспорту і зв’язку, котру раніше посідав покійний Ярослав Вовчак, та заступника начальника організаційно-інформаційного управління.
Також оголошено конкурс на заміщення вакантних посад начальника юридичного управління та начальника управління освіти Львівської міської ради. Василь Фіголь та Костянтин Лазурко на цих посадах уже не працюють. Де працюватимуть звільнені працівники, наразі невідомо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ