Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львівській обласній раді називають три кандидатури на місце Костюка

У Львівській обласній раді називають три кандидатури на посаду голови Львівської ОДА - замість Михайла Костюка. А саме: Сендега, Цимбалюк та Дейнека. Про це Гал-інфо провідомило джерело.

Нагадаємо, що учора, 28 лютого, сесія Львівської обласної ради незадовільно оцінила роботу ОДА. Також ухвалено рішення 13 березня розглянути питання про недовіру голові Львівської ОДА.

Водночас додамо, що Михайлові Костюку, якого призначили на першу посаду в області трохи більше, як три місяці тому, зі старту не вдалося вибудувати нейтральні стосунки з певними політико-бізнесовими регіональними групами, а також з низкою ЗМІ. Відтак, довкола його особи почала формуватися атмосфера конфліктності та різкої критики.

Сам Михайло Костюк пояснює таку ситуацію тим, що його штучно втягнули в політику, оскільки він не збирається виконувати ті чи інші вимоги різних політичних та бізнесових сил, а навпаки оголосив курс на нещадну боротьбу з корупцією, яка проїла область до кісток.

На такому тлі "Фронт змін" ініціював розгляд у Львівській обласній раді питання про недовіру голові Львівської ОДА. Відтак, в обласній раді заговорили про кандидатів на місце Костюка. Отож, Сендега Олександр Степанович нині очолює газопромислове управління "Львівгазвидобування", член Партії регіонів. Цимбалюк Михайло Михайлович сьогодні є ректором Львівського університету внутрішніх справ. Дейнека Анатолій Михайлович  - керівник Львівського державного об'єднання "Львівліс". Олександр Сендега і Михайло Цимбалюк вже були головами Львівської ОДА.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ