Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Кам’янка-Бузької РДА заперечив причетність до фальсифікації голосування

30 жовтня під час прес-конференції у Львівському прес-клубі голова Львівського виборчого штабу ВО «Батьківщина» Степан Кубів поширив недостовірну інформацію про те, що керівники райдержадміністрацій Львівщини отримали вказівку від голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка сфальсифікувати результати підрахунку голосів області на користь Партії регіонів до 5%. Про це сьогодні, 1 листопада, повідомив голова Кам’янка-Бузької райдержадміністрації Петро Замула у заяві, розісланій у ЗМІ.

«Відповідно до Закону України «Про вибори народних депутатів України» я, як голова Кам’янка-Бузької райдержадміністрації не брав участі у підрахунку голосів. Дані повноваження та відповідальність покладені надільничні та окружні виборчі комісії.Протягом підготовки та проведення виборів народних депутатів України 28.10.2012 рокубудь-якої вказівки щодо досягнення відсоткового результату на користь Партії регіонів не було. Відповідно до ст.51 Закону України «Про вибори народних депутатів України» на території району було створено всі умови для роботи дільничних виборчих комісій. Відкритість, прозорість та демократичність виборів народних депутатів України було забезпечено встановленням засобів відео спостереження на виборчих дільницях.

Визнаю дану інформацію недостовірною, такою, що не відповідає дійсності, порушує права та свободи, ганьбить честь, гідність, ділову репутацію посадової особи, – заявив Петро Замула.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ