Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Костюк порадив Кубіву пам’ятати про відповідальність за надання неправдивої інформації

«При наявності подібної інформації раджу…звернутись із відповідною заявою у правоохоронні органи, пам’ятаючи про відповідальність за надання неправдивої інформації. Я, як голова Львівської обласної державної адміністрації, залишаю за собою право звернутися в суд з заявою про підрив ділової репутації, образу честі та гідності», - так голова Львівської ОДА Михайло Костюк відреагував на звинувачення у фальсифікації виборів, з якими,зокрема. виступив голова Львівського виборчого штабу ВО «Батьківщина» Степан Кубів.

Отож, як уже повідомлялось, прес-служба Львівської ОДА поширила заяву голови ОДА, у якій він категорично спростовує усі подібні звинувачення.

Подаємо текст заяви цілком:

«Рівень організації виборів на Львівщині  та їх попередні результати підтверджують виконання зобов’язань голови облдержадміністрації – про забезпечення прозорого, чесного і демократичного виборчого процесу.

Згідно з попередніми даними: ВО «Свобода» – 37,93%, Об’єднана опозиція «ВО «Батьківщина» – 35,62%, Удар – 14,35%, Партія регіонів – 4,74%

Результати виборів свідчать – волевиявлення на Львівщині відбулося прозоро, відкрито, демократично та на належному організаційному рівні.

Львівська обласна державна адміністрація та районні державні адміністрації області зробили все для проведення вільного та прозорого волевиявлення громадян. Для мешканців Львівщини були підготовлені усі належні умови для того, аби вибори відбулися.

Намагання окремих політиків вивести голову обласної державної адміністрації на порушення закону є марними. При наявності подібної інформації раджу цим політикам звернутись із відповідною заявою у правоохоронні  органи, пам’ятаючи про відповідальність за надання неправдивої інформації.

Я, як голова Львівської обласної державної адміністрації, залишаю за собою право звернутися в суд з заявою про підрив ділової репутації, образу честі та гідності.

Тому застерігаю усіх, щоб ніхто не думав братись до тиску, залякувань та безпідставних звинувачень, і не переходив межу законності, піддаючись спокусі прислужитись тій чи іншій політичній силі».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ