Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині фальсифікують результати виборів, - Кубів

Керівники райдержадмінстрацій Львівщини отримали вказівку від голови ЛОДА сфальсифікувати результати підрахунку голосів в області на користь Партії Регіонів до 5%. Про це повідомив голова Львівського виборчого штабу ВО «Батьківщина» Степан Кубів. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації політичної партії "Фронт Змін".

«Разом з головою Львівської обласної організації ВО «Свобода» Іриною Сех ми проаналізували звірку протоколів ДВК з даними ЦВК і отримали підтвердження цієї інформації. Так, наприклад, у порівняльній таблиці, яку надав голова Яворівського штабу ВО «Батьківщина» Іван Стецькович, у 122 виборчому окрузі у 37 ДВК кількість голосів, віданнях за Партію Регіонів, несподівано зросла з 601 до 1439», - повідомив Степан Кубів.

ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» звертаються до голови ЛОДА Михайла Костюка припини тиск на голів РДА.Також звертаємось до голів ДВК та ОВК не спотворювати волевиявлення народу і нагадуємо, що за фальсифікацію результатів виборів кожен причетний понесе кримінальну відповідальність згідно чинного законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ