Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області до Всесвітнього дня боротьби із рабством стартує автопробіг

02 грудня 2015 року у Львівській області в рамках реалізації національного проекту «Тільки машини на запчастини!» за сприяння Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні та у партнерстві з Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації, відбудеться національний автопробіг.

Метою автопробігу є висвітлення проблеми торгівлі людьми з метою вилучення органів, під час яких буде розповсюджено превентивні листівки з даної проблематики та здійснено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців малих міст та сіл.

Автопробіг відбудеться за маршрутом Львів – Івано-Франково – Новояворівськ – Яворів. В ньому візьмуть участь експерти, медики, освітяни, громадські діячі та журналісти нашого краю. В зазначених населених пунктах до акції буде залучено працівників місцевих управлінь соціального захисту населення, місцевих служб зайнятості, керівників та студентів місцевих навчальних закладів, представників місцевих громад та пересічних громадян. Акція відбувається до Всесвітнього дня боротьби із рабством.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ