Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

У Львівській області немає боргів із зарплати бюджетникам, – Матолич

Станом на сьогодні у Львівській області немає протермінованої заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, а також забезпечено всі місцеві бюджети коштами, необхідними на цю мету. Про це заявив перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За його словами, отриманий на цьому тижні транш додаткової дотації з державного бюджету на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ в сумі 33 млн грн повністю перераховано бюджетам міст і районів.

«Це забезпечує проведення у повному обсязі виплат заробітної плати за першу половину і частково за другу половину листопада, термін якої ще не настав», – відзначив Б. Матолич.

Нагадаємо, на днях внесено зміни до Закону України «Про державний бюджет України на 2012 рік» щодо збільшення для місцевих бюджетів обсягу додаткової дотації на оплату праці.

У міру надходження області цих коштів з державного бюджету буде забезпечуватися дострокова виплата зарплати працівникам установ, що фінансуються з місцевих бюджетів, за грудень місяць 2012 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ