Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській облраді через суд хочуть підняти плату за оренду приміщення на пл. Ринок, 32

Нежитлові приміщення на пл. Ринок, 32 - у центрі Львова вилучили з орієнтовного переліку об’єктів для приватизації. Водночас орендар ПАТ «Львівський універмаг «На Ринку» відмовляється переглядати вартість оренди приміщень. Про це в інтерв’ю Гал-інфо розповів голова депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації Ігор Комарницький.

За його словами, приміщення має орендаря з правом викупу.

Орендар подав заявку на викуп приміщення, але депутатський корпус і громадськість вирішили, що зараз це приміщення продавати недоцільно, адже воно надто велике і є в самому центрі Львова», - сказав він.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, нежитлове приміщення на пл. Ринок, 32, має площу 1689,2 кв.м. Користувачем приміщення є ПАТ "Львівський універмаг "На Ринку". Як повідомляв депутат Олег Панькевич, користувач має договір оренди до 2039 року за цінами 90-их років.

За словами Ігоря Комарницького, буде проведено перегляд орендної плати.

«Там дійсно дуже мала орендна плата. Депутатська комісія прийняля рішення, щоб зобов’язати управління комунальним майном ЛОР звернутися до суду, і в судовому порядку підняти орендну плату. Адже орендар добровільно зробити це відмовляється. Мене дивує поведінка цих орендарів, адже не можна так наживатись на громадськості», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ