Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській облраді перерахують результати виборів в Ходорові

Сьогодні, 29 березня, під час засідання сесії Львівської облради голова ради Олександр Ганущин зачитав результати наради з приводу заяви фракції "Батьківщина" щодо фальсифікації результатів виборів у Ходорові. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо. Додамо, що у раді було оголошено перерву, бо депутати від "Батьківщини" заблокували трибуну.

"Обговорили ситуацію, яку озвучила "Батьківщина", і вирішили, що "Батьківщина" має представити всі протоколи з мокрими печатками, щоб на рівні апарату Львівської облради відбулося опрацювання та оприлюднення скан-копій.

Результат буде оприлюднений на сайті ЛОР", - сказав Ганущин.

За його словами, також буде створена робоча група, яку очолить заступник голови ЛОР Володимир Гірняк, яка перевірить інформацію, озвучену "Батьківщиною".
"Сьогодні на 17.00 відбудеться засідання ТВК, на якій підіб'ють підсумки виборів у Ходорові. Робоча група депутатів на чолі з Гірняком поїде до Ходорова з'ясовувати всі питання", - сказав Ганущин.
Також, за його словами, на сесії напрацюють заяву, в якій висловлять занепокоєння перебігом виборчого процесу і закличуть утриматись від фальсифікацій.
Сесія Львівської облради продовжила роботу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ