Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській Політехніці відкрився інноваційний навчальний простір для студентів

Сьогодні, 5 вересня, відбулось відкриття інноваційного навчального простору Ariston Group Lviv Hub на базі Кафедри теплогазопостачання та вентиляції.

Освітня лабораторія з високотехнологічним устаткуванням стане сучасною базою для практичних занять і вдосконалення підготовки майбутніх фахівців з монтажу та сервісної підтримки теплотехнічного обладнання.

“Львівська політехніка відрізняється від багатьох закладів вищої освіти тим, що старається впровадити передові технології. Хочу сказати, що студентам, викладачам приємно тут працювати на власній великій потужності фірми Ariston. У підготовці фахівців останні роки не вистачає практичної підготовки, не кажучи про підготовку на сучасному обладнанні. Хочу подякувати фірмі, керівникам за ініціативу, яку вони проявили і подарували інституту будівництва прекрасну лабораторію, яка буде використана у навчальному процесі, а також у наукових дослідженнях”,- зазначив ректор Національного університету “Львівська Політехніка” Юрій Бобало.

Директор ТОВ “Арістон Україна” Ігор Макаров розповів, що компанія Ariston є лідером в розвитку новітніх технологій, яка виготовляє техніку в сегменті опалення і гарячого водопостачання. Та зазначив, що їх співпраця з “Львівською політехнікою” дозволить студентам отримувати досвід у користуванні обладнанням та бути більш конкурентними у цьому середовищі.

“Сьогодні, ми тут, бо починається новий навчальний рік і нам дуже приємно, що ми починаємо його разом. Хотілося б побажати, щоб сучасне обладнання стало у нагоді студентам, щоб вони мали можливість бути дотичним до найновітніших технологій”, - додав Ігор Макаров. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ