Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській школі освятять погруддя Юрія Вербицького

Сьогодні, 20 лютого, у школі № 27 імені Героя Небесної Сотні Юрія Вербицького, що на вул. Свєнціцького, 15, відбудуться заходи до Дня Героїв Небесної Сотні. Зокрема, у школі буде освячено погруддя Герою, повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

У школі № 27 імені Героя Небесної Сотні Юрія Вербицького відбудуться заходи пам’яті Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 20 лютого, у школі № 27 імені Героя Небесної Сотні Юрія Вербицького, що на вул. Свєнціцького, 15, відбудуться заходи до Дня Героїв Небесної Сотні. Зокрема, у школі буде освячено погруддя Герою.

В рамках святкування о 13.00 год. на 2 поверсі школи відбудеться молебень та урочисте  освячення  погруддя Героя Небесної Сотні Юрія Вербицького. У заході візьмуть участь учні 8-11 класів, учителі, гості: о.Тарас, адміністратор храму святої Софії УГКЦ, Уляна Вербицька (дочка), Сергій Вербицький (брат) Юрія Вербицького, Василь Лев, скульптор, автор роботи.

Також о 13.20 год. пройде Вечір пам’яті «Герої не вмирають, тільки йдуть…».Учні проведуть короткий екскурс в історію Революції Гідності, згадають Героїв Небесної Сотні, зокрема колишнього учня школи Юрія Вербицького. Хвилиною мовчання вшанують пам’ять загиблих героїв. Буде продемонстровано фото- та відеохроніку подій Майдану.

А перед святкуванням, о 08.30 год. у всіх класах відбулась година спілкування на тему: «На варті наших душ – Небесна Сотня». Години спілкування у класах відбулись за індивідуальними планами, розробленими класними керівниками, із застосуванням різноманітних форм та методів роботи. Для живого спілкування з дітьми запрошено гостей: родичів, колег по роботі Юрія Вербицького, учасників Революції Гідності та АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ