Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

У Львівського бронетанкового ремонтного заводу для потреб Євро-2012 вилучать 19 га землі

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк 27 січня побував з робочим візитом на ДП «Львівський бронетанковий ремонтний завод», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської ОДА оглянув підприємство та Музей історії заводу.

«Я мав розмову з Міністром оборони України, яка спонукала мене побувати на заводі. Сьогодні ми піднімаємо питання замовлень для заводу з модернізації техніки, зокрема, замовлень на експорт через підприємство Спецекспорт та ефективного використання земель заводу. Йдеться про вилучення земель для потреб Євро-2012, будівництва доріг, інші об’єкти. Йдеться про дорогу, яка з’єднуватиме об’їзну дорогу і стадіон. Щодо замовлень від Міністерства оборони, то я щодо цього питання зустрічатимусь з міністром оборони України. Нові замовлення – це робочі місця, збільшення зарплати», – зазначив М. Цимбалюк.

Під будівництво дороги буде вилучено 19 га земель заводу, натомість Львівська міська рада має надати підприємству земельні ділянки потрібні для виробництва.

Довідка:

Основними напрямками діяльності Державного підприємства «Львівський бронетанковий ремонтний завод» є виконання державного замовлення Міністерства оборони України з метою підвищення боєздатності військ, за такими напрямками:

- надання технічної допомоги військовим частинам, з виїздом у війська, з відновлення танків та спецтехніки;

- проведення капітального ремонту з модернізацією танків всіх модифікацій, які є на озброєнні Західного оперативного командування та спеціальної бронетехніки на базі танків і танкоремонтних майстерень;

- відновлення та ремонт складних агрегатів, вузлів, приладів та прицілів для експлуатаційних потреб Збройних Сил України;

- виготовлення для експлуатаційних потреб військ комплектів запасних частин та інструментів для роти 1:10, для батальйону 1:30, для полку 1:100. На заводі повністю освоєно виготовлення нових комплектуючих до цих комплектів;

- виготовлення паркового обладнання для забезпечення експлуатаційних можливостей військ;

- виготовлення нових видів спецтехніки та озброєння, а саме військового гусеничного тягача БТС-5Б з дванадцятитонною кран-стрілою;

2) Виготовлення тягача ГПМ-54-01 з оновленою гідро-пневмосистемою, освоєння капремонту тягача ВТ- 172 для потреб іноземного замовника.

Слід зазначити, що значна частина продукції підприємства експортується. Потенційними іноземними замовниками таких послуг та робіт, які сьогодні може надавати Державне підприємство «Львівський бронетанковий ремонтний завод» є країни СНД, Ближнього Сходу, Азії, африканські держави.

Також на підприємстві виготовляють світильники та люстри.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ