Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівському Будинку вчителя нагородили учасників конкурсу „Я люблю гори, простір, далечінь“

У львівському Будинку вчителя 31 травня цього року відбулося урочисте нагородження учасників конкурсу „Я люблю гори, простір, далечінь“, присвяченого 150-річчю від дня народження Івана Франка, — повідомила Ганна Пищула. Конкурс проводився у трьох номінаціях: найкращий малюнок, найкраща світлина, найкращий твір.

За віковим цензом учасників конкурсу поділили на три групи: молодша (8 — 12 років), середня (13 — 16 років), старша (17 — 24 роки). У кожній з них журі визначило трьох переможців. Призери отримали грамоти та подарунки.
У номінації „Найкраща світлина“ в молодшій групі переможцями стали Павло Клочан (І місце), Надія Заганяч (ІІ місце), Ірина Мелимук (ІІІ місце).
Звання „Найкращий малюнок“ удостоєно роботи: у молодшій групі — Руслана Коваля, Миколи Вовка та Юрія Равликова. У середній групі незаперечною переможницею стала Катерина Хома, яка вже кілька років навчається у художній школі й подала на конкурс аж 6 рисунків. Друге місце в Наталії Вжос, третє — у Мирослави Амбрус. У старшій групі призерами стали Андрій Смирнов, Катя Мартинюк-Лотоцька та Костя Мартинюк-Лотоцький. Роботи юних талантів опубліковані у тижневику „Аудиторія“.
Перемогу в номінації „Найкращий твір“ у молодшій групі вибороли Мар’ян Припута, Павло Клочан і Маріянна Криницька. У середній групі перемогли Христина Грень, Валентин Дмитренко та Христина Тимощик. Серед молоді старшої групи призерами стали Андрій Смирнов, Наталя Кутнів та Євген Новосядлий.
Крім передбачених призів від „Дитячого альпійського руху“, найменші учасники тримали цікаві книжечки, а середня і старша групи — квитки в театр „Воскресіння“ та піврічну передплату тижневика „Аудиторія“. Без подарунка не залишився жоден учасник конкурсу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ