Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові буде свій "Wunderkind"

Вчора, знімальна група короткометражного фільму "Wunderkind", що зараз знімають у Львові, представила склад своєї команди та продемонструвала перший тизер майбутньої стрічки.

За словами авторів ідеї, короткий метр "Wunderkind" знімають в жанрі кримінальної комедії. До основного складу акторів увійшли Ярослав Дерпак, Януш Юхницький, Орест Огородник, Влад Партика, Олекса Кравчук, Юрко Корило та Юрій Захарко. Особливими «гостями» фільму стали переможниця 9-го сезону «Голос країни» Оксана Муха, а також соліст «Пікардійської Терції» Славко Нудик.

Бюджет фільму за попередніми розрахунками становить 138 000 гривень. Всі вони були зібрані за допомогою незалежних спонсорів, а також завдяки благодійників на платформі Спільнокошт. Понад третину всіх витрат становить оренда апаратури. Зазначимо, що всі актори, залучені до фільмовиробництва працюють безкоштовно.

Автори переконані, що фільм обов’язково попаде на українські фестивалі короткометражного кіно, проте додають: не кожний фестиваль прийме твір такої довжини. Вона, імовірно, сягатиме близько 35 хвилин.

На даний час у всіх охочих є можливість долучитись до створення нового українського кіно. Зазначимо, що благодійники проекту отримають не лише цінні подарунки від авторів фільму, а й змогу побувати на знімальному майданчику та відвідати прем'єрний показ, який запланований на осінь 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ