Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові депутати пропонують закрити Генеральне консульство Російської Федерації

Відповідне звернення до міністра закордонних справ України від імені львівських депутатів зачитав на сесії Львівської міської Ради голова фракції УКРОП Ігор Телішевський.

Нещодавно у нашому місті, була зареєстрована електронна петиція щодо закриття Генерального консульства Російської Федерації у м. Львові. Ця пропозиція львів’ян не може залишитись без розгляду та повинна бути підтримана усіма патріотичними силами.

«За прикладом таких європейських країн, як Франція, Німеччина, Польща, Італія, Нідерланди, Данія та інших, які примусово висилають російських дипломатів, наша держава повинна також відповісти на системну гібридну війну, яку Російська Федерація проводить проти нас, - йдеться у зверненні. -  Останні військові провокації в Азовському морі змушують нас у міру можливостей   захоплення у полон українських кораблів та моряків».

Ігор Телішевський наголосив, що після введення воєнного стану у частині України потребує подальшої послідовної державницької політики у стосунках із агресором, якою є Російська Федерація.

«Сьогодні ми бачимо, що навіть із оголошенням воєнного стану у прикордонних із РФ областях  не заарештоване майно Російської Федерації та інші приватні капітал, - продовжив своє звернення депутат. -  Не заборонений бізнес, інвестування російського капіталу в Україні; не розірвані дипломатичні відносини з Російською Федерацією; не закрито державний кордон з Росією; не заборонена діяльність на території України будь­-яких організацій, установ, що фінансуються або в будь-який спосіб афілійовані з державою-агресором; не ухвалені принципові рішення щодо подальшої долі російської «п’ятої колони» в Україні, зокрема, щодо кума президента РФ В. Путіна, Віктора Медведчука».

Закриття оплоту «Руского міра» у Львові, а саме так потрібно називати  російське консульство у місті, продемонструє агресору наше ставлення до злочинів, які тривають на території України впродовж останніх п’яти років.

В УКРОПі упевнені, що такі дії призведуть до покращення політичної ситуації в регіоні, значно зменшать соціальну напругу та провокації, які вчиняються агентами розвідки та ФСБ Російської Федерації проти людей, пам’яток української державності, а також пам’ятників видатним борцям за незалежність України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ