Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

У Львові дітям продають алкоголь навіть удень

Сьогодні 9 серпня активістами ГК "Платформа вільних людей" за підтримки Братства тверезості "Відсіч" та ГО "Західно-український комітет сприяння боротьбі з організованою злочинністю та корупцією" проведено черговий антиалкогольний рейд проти продажу алкоголю неповнолітнім в денний (!) час доби у Львові зухвалими торгівцями, які комерсують на здоров'ї наших дітей.

Активістами встановлено та задокументовано здійснення протиправного продажу алкоголю магазином по вул. Куліша №25. В цьому магазині реалізовано алкоголь 15-річній дівчинці (активістці), продаж алкоголю здійснюється при повній відсутності будь-якої супроводжуючої документації про сертифікацію та відповідність якості на продукцію, а торгівля здійснюється офіційно непрацевлаштованими молодими особами в порушення трудового законодавства. Активістами також встановлено ряд інших порушень законодавства про захист прав споживачів.

З цього приводу викликано слідчо-оперативну групу Галицького РВ, скеровано відповідне подання до начальника Львівської міліції Гарасима Павла Станіславовича, складено протол та відбираються пояснення у сторін в справі.

Громадянська компанія "Платформа вільних людей" офіційно звертається до Прокуратури львівської області, Головного управління МВС України у Львівській області, Інспекції з питань захисту прав споживачів невідкладно вжити заходів про притягнення до відповідальності горе-підприємців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ