Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові для школярів будують майданчик для пляжних видів спорту та майданчик для міні-футболу

У Львові побільшало дитячо-юнацьких спортивних майданчиків. За минулий рік встановлено 75 дитячих та дитячо-спортивних майданчиків на суму 3,6 мільйони гривень, –повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
«Збільшення на 10-15 % відремонтованих міжбудинкових майданчиків щороку створює сприятливі умови для дозвілля, покращення здоров`я дітей та молоді. Щоб захистити майданчики від забудов введено єдиний облік. ЛКП «Спортресурс» формує базу майданчиків, які відповідно до ухвал сесії Львівської міської ради, встановлено чи заплановано встановити. База містить інформацію про адреси усіх майданчиків, їх площу, технічний стан, схему розташування відносно генерального плану Львова, інформацію про балансоутримувачів, фотографії майданчиків», - повідомив начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради Юрій Наконечний.
Також у Львові біля гімназії імені Василя Симоненка будують спортивний майданчик для міні-футболу. Відкрити майданчик планують весною цього року. Наразі територію майданчика обгородили, провели земельні роботи, оскільки майданчик матиме штучне покриття. Цього року встановлять обладнання і спортивний інвентар на майданчику. Кошти на облаштування майданчика використані з міського бюджету. Крім цього на Сихові біля середньої школи № 95 з ініціативи Федерації волейболу готують майданчик для піскопляжного волейболу і пляжних видів спорту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ